Fortrydelseskøb

Hvis du fortryder dit køb

Vi tilbyder 14 dages returret:

Såfremt du vælger at bruge fortrydelsesretten, skal du være opmærksom nedenstående betingelser. Vi modtager ikke pakker retur på efterkrav eller til afhentning ved udleveringssteder for PostNord og GLS.

Hvis du har købt varer hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Såfremt du ønsker at anvende din fortrydelsesret, skal du senest indenfor 14 dage fra modtagelse, gøre os opmærksom på at du fortryder købet.

Derefter skal du returnerer varen til os senest 14 dage efter du har gjort os opmærksom på fortrydelse af købet. Du kan også returnere varen til os ved at nægte modtagelse af varen når den forsøges leveret, eller lade være med at afhente pakken hos PostNord eller GLS-PakkeShoppen.

Såfremt du ønsker at benytte dig af returretten, skal du være opmærksom på følgende betingelser:

Varer som har været taget i brug

Har varen været taget i brug vil der forekomme en værdiforringelse.  Værdiforringelsen vil fra vores side blive vurderet i hvert enkelt tilfælde. Omkostningerne i forbindelse med rengøring vil blive indregnet i værdiforringelsen.
Hygiejne produkter som har været taget i brug, tages ikke retur, da disse af hygiejne mæssige forhold ikke kan gensælges forsvarligt. 

Det gælder ligeledes for special tilpasset udstyr, som enten er hjemskaffet eller er specialtilrettet til køber.  Er du i tvivl, så venligst kontakt os før returnering.

Når du benytter returretten, skal du selv betale for returomkostningerne. Ansvaret for varen overdrages først til os når vi har kvitteret for modtagelse af forsendelsen. Du skal som forbruger altid sørge for at have dokumentation for at have sendt varen til os.


Du kan se priser på forsendelse af pakker hos www.postnord.dk eller www.gls.dk


Adressen for returnering er: 

Østjysk Våbenhandel A/S
Kildeparken 32
8722 Hedensted

Mrk. ReturpakkeNår du som forbruger fortryder købet tilbagebetales købesummen elektronisk til det kort, hvorfra betaling er foretaget. Tilbagebetaling sker 14 dage efter, at du har givet skriftligt tilsagn om at benytte returretten hos os.

For B2B salg tilbydes der ingen returret på køb. Venligst kontakt os såfremt du har spørgsmål.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, af anden skadeforvoldende adfærd eller manglende vedligeholdelse, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter købstidspunktet anses reklamationen altid for at være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis varen er defekt ved ankomsten, skal den sendes retur til Østjysk Våbenhandel A/S senest 1 uge efter modtagelsen, gerne ledsaget af en kort skriftlig beskrivelse af problemet.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes forsvarligt emballeret til os på følgende adresse:

Østjysk Våbenhandel A/S
Kildeparken 32
8722 Hedensted

Delvis returnering:

Ved delvis returnering af køb foretaget på webshoppen, kan der ikke gøres krav på evt. forsendelsesomkostninger. Ved delvis returnering foreståes at en eller flere at de bestilte varer sendes tilbage som fortrydelseskøb. Du skal som kunde selv afholde omkostninger for returering af fortrydelseskøb, uanset om det er en hel eller delvis returnering.                                                                                                                                                          

Transportskader

Såfremt det mod al forventning skulle ske, at pakken fremkommer transportskadet, eller produktet indvendigt er skadet, skal dette anmeldes til os indenfor 24 timer, fra du har modtaget pakken via følgende mailadresse:

customerservice@ostjysk.com

Send derfor en e-mail til os med følgende:
 

  • Et billede af forsendelsen udvendig, såfremt der er synlige tegn på skader og trykmærker
  • Et billede af varen indvendig i kassen, såfremt varen er skadet
  • En kort og præcis beskrivelse af hændelsesforløbet med forsendelsen og transportøren


Østjysk Våbenhandel A/S hæfter ikke for skader, som er opstået på produkterne i kundens varetægt og transport efter modtagelse.

Såfremt pakken har klart synlige skader, som har betydning for varens helhed, anbefaler vi, at du blot afviser forsendelsen, og lader pakken sende retur til os for behandling med transportøren. Derved sender vi en ny vare til dig, og vi løser problemet med transportøren uden at du som kunde skal have besvær med dette.

Forbrugerklagenævn

Skulle det mod vores forventning ske, at du ikke er tilfreds med den service vi har givet dig, har du mulighed for at tage sagen op med forbrugerklagenævnet.

(Gælder for danske kunder)
Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

(Gælder for EU borgere som ikke er bosiddende i Danmark)
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail customerservice@ostjysk.com