Outdoortøj

Scroll kategori


Beklædning til outdoor

Hos Outdoorlife har vi et af Europas største udvalg bl.a. outdoortøj og beklædning, outdoorudstyr, sko og støvler til vandring. I vores butik og på vores webshop www.outdoorlife.dk har vi altid de bedste produkter og de nyeste varer fra anerkendte mærker som bl.a. Fjällräven, Dovrefjell, Härkila, Seeland, Nordhunt mv. – selvfølgelig altid til konkurrencedygtige priser.
Hos os får du høj service og god vejledning til køb af din næste outdoorbukser og outdoorjakke. Vi er lagerførende, har dag-til-dag levering, og du får gratis fragt ved køb for over 399,-.

Vi går op i, at kunne tilbyde dig de bedste varer til det du skal udøve, uanset om det er vandring, cykling, camping, sejlads, jagt eller lignende. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, materialer, pasform mv. Tøj til outdoor skal ikke bare være slidstærkt, yderst holdbart, i de rigtige farver mv. Det skal også have en god pasform og være behageligt at have på.

Uanset hvilken type beklædning, eksempelvis jakke, bukser, skjorte, strik, fleece, vest, handsker, hue etc. du ønsker, så har vi et bredt udvalg i forskellige prisklasser, farver, typer og størrelser og vi har altid outdoorbeklædning på lager til alle årstider. Hos Outdoorlife og www.outdoorlife.dk sørger vi for, at finde den helt rigtige beklædning til det aktive udeliv til dig.

Vores alsidige sortiment består af tøj og beklædning til det aktive udeliv til sommer, forår, efterår og vinter, tøj som er vind- og vandtæt, åndbart, slidstærkt, i mange forskellige nuancer, med eller uden camouflage og til mange forskellige outdoor aktiviteter. Uanset hvor i verden du skal hen. 

Vi har naturligvis også de rigtige plejemidler til din beklædning, så du kan have glæde af dine outdoorsæt så lang tid som muligt.

Outdoortøj til mænd

Vi har et af Danmarks største sortiment af outdoor beklædning til mænd. Uanset om du leder efter outdoorjakker, outdoorbukser, langærmede skjorter, kortærmede skjorter, støvler til vandring, gummistøvler, halsedisser, handsker, veste, strømper eller termoundertøj. 
De ”store” beklædningsgenstande som jakke og bukser er utrolig vigtige, men ej at glemme skjorte, strik, fleece, sokker, vesten, og de mindre men stadig vigtige dele, nemlig tilbehøret som eksempelvis gaiters, seler, bælter, tørklæder osv.

Outdoortøj til kvinder

Hos Outdoorlife er vi ikke i tvivl om, at vi er en af de førende inden for udvalg af tøj til kvindelige naturelskere. Vi har også et utrolig stort udvalg af vandrestøvler, vandresko og gummistøvler specialdesignet til kvinder.
Om du har brug for en vandtæt jakke til regnfulde dage, en sommerjakke eller en varm vinterjakke med masser af for, så kan vi være behjælpelig. Og vi har naturligvis også matchende bukser, skjorte, fleece, strik mv. Du finder også et bredt udvalg af tilbehør som eksempelvis seler, bælter, huer, vanter osv.
Høj kvalitet, holdbare materialer og god pasform er i højsædet for vores leverandører som bl.a. Fjällräven, Dovrefjell, Härkila, Seeland mv. som leverer topkvalitets outdoortøj.

Outdoortøj til børn

Når du skal i skoven, på vandring, camping, jagt eller andre outdooraktiviteter, skal de unge jægere naturligvis ikke snydes. Når de små naturelskere skal med, kræves der naturligvis også jagttøj og outdoortøj til børn i høj kvalitet, god pasform og naturligvis i fremstillet i slidstærkt materiale.
Vi har et godt udvalg af beklædning til børn og unge fra bl.a. Fjällräven, Seeland, Rocky Prohunter og  Swedteam. Både jakker, bukser, fleece, strik, handsker, huer, caps, heldragter, med og uden camouflage, og med og uden integreret orange mønster for øget sikkerhed og øget synlighed. Der venter store naturoplevelser for børn i alle aldre.

 

Vi er stolte af at kunne præsentere et af Danmarks største udvalg af beklædning til outdoor aktiviteter i vores butik på Kildeparken 32, 8722 Hedensted, og på vores webshop www.outdoorlife.dk. Vi bestræber os på altid at vejlede vores kunder således, at du altid går hjem med det rigtige produkt der passer til dine behov. Hos Outdoorlife glæder vi os til, at hjælpe dig med at finde det Outdoorsæt, som du kan glæde dig til at have på, hver gang du skal ud i naturen.