Aclima


Aclima 

Aclima er en norsk familieejet virksomhed, som har eksisteret i mere end 75 år. Virksomheden blev startet i 1939 af familien Johansens, og bliver i dag drevet af 3. generation. I dag er virksomheden en af de vigtigeste, og mest kompetente norske tekstil producenter.
 
De har specialiseret sig i undertøj, og har opnået en stor viden og erfaring gennem generationer, om hvordan de på bedst mulig måde, kan udvikle tøj der holder dig varm og tør, når du befinder dig ude i naturen.
 
Deres vision er at få flere mennesker til at nyde udendørslivet , og gøre det til en god oplevelse at være ude. Det gør de ved at udvikle tøj, der har en god komfort og er slidstærkt og som samtidig er svedtransporterende.  
 
De bruger primært Merino uld, da det giver den bedste komfort i de fleste vejr- og temperaturforhold. Uld har en unik evne til at holde dig varm, også selvom du bliver våd.
 
Aclima sortimentet dækker over tøj til udendørs aktiviteter hele året med undertøj, mellemlag, sokker og huer, så du og din familie vil føle sig godt tilpas, når i er ude.