Zeiss


ZeissZeiss er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i 1846 af Carl Zeiss i Jena.
I mere end 160 år har Carl Zeiss Optik, formået at optimere kvaliteten af optiske kikkertlinser.
 
Specielt deres Carl Zeiss Classic kikkert, som var den førende kikkert på markedet, i 80’erne og 90’erne. Det er en kikkert, som rigtig mange kunder har været glad for, op gennem årene. Den var lavet i et klassisk design og uovertruffen kvalitet.
 
I dag forhandler Carl Zeiss, et højteknologisk produktprogram, indenfor mikroskopi, elektronmikroskopi, diagnostik, øjenlasere, operationsmikroskoper, måleteknik samt kikkerter og sigtekikkerter.
 
Virksomheden har i adskillige år forsket i og udviklet kikkerter og sigtekikkerter, hvilket har resulteret i, at de i dag producere høj kvalitetsprodukter til mange formål.
 
Kvalitetsprodukterne giver brugeren nye, visuelle oplevelser og et nyt syn på den verden de befinder sig i. Den konstante udvikling af nye glastyper og kvaliteter har medført, at de optiske linsesystemer, hele tiden er blevet forbedret, med stadigt større opløsning og lysstyrke.
 
Virksomheden laver kikkerter i allerhøjeste kvalitet med et godt og funktionelt design, som har fået stor anerkendelse i både fugle observations og jagtmiljøet. Linserne bliver konstant lettere og tynder, det gør at kikkerterne bliver mere behagelig at bruge og let at have med på enten jagt eller med på udflugt.
 
Miljøvenlighed er også noget som virksomheden sætter i højsøde, derfor er alle de glasmaterialer virksomheden bruger miljøvenlige, og indeholder hverken bly eller arsen.