Ecco Fodtøj


Ecco Fodtøj 

Karl Toosbuy er grundlæggeren af Ecco, en virksomhed som har startede i 1963. Han havde en drøm. Drømmen var at eje sin egen skofabrik og være sin egen herre. Han var i starten af 30’erne direktør for en virksomhed i København, men fabrikken var ikke hans egen.
 
Familien besluttede derfor at rykke rødderne op fra København, og flyttede til Bredebro på den jyske vestkyst. Her startede han, hane egen virksomhed, der begyndte producere damesko. Virksomheden første virkelige gennembrud kom i 1970’erne, hvor skoen ”Joke” blev skabt.
 
Ecco er i dag en af de eneste større skovirksomheder, der ejer og driver deres egne buktikker, fabrikker og garverier. Det er et stort ansvar, som de er villige til at tage, og samtidig gøre deres bedste, for at skåne kloden så meget så muligt, og producere med socialt ansvar.
 
Virksomheden bestræber sig hele tiden på at reducere miljøpåvirkningen fra deres produktion, og arbejder på udvikle et positivt samarbejde med lokalsamfundet, de steder hvor de har produktion.
 
Ecco er meget miljøbeviste og de arbejder ud fra et princip om at reducere, genanvende og reparer deres produkter, så det begrænser påvirkningen på miljøet.
 
De bygger deres succes på kompromisløs kvalitet og innovativ teknologi. De arbejder ud fra deres filosofi om, at skoen skal passe til foden og ikke omvendt.
 
Når skoene bliver produceret sætter virksomheden kvaliteten og detaljerne, i højsæde for at lave den bedst mulige sko til kunderne.