Viking Fodtøj


Viking Fodtøj 

Viking’s historie startede i 1920, hvor virksomheden blev startet af Peter Mathias Røwde i Norge. Han startede med at producere gummiprodukter, der kunne modstå det hårde norske klima. Viking første produkt blev inspireret, af de lokale landmænds behov. De manglede en støvle, der kunne modstå både regn og sne, som samtidig også var velegnet til et blødt underlag.
 
Hurtig fik både fisker, naturmennesker og andre former for eksperter, øjne op for Viking´s fodtøj. De gik igennem mudder, på klipper og sten, og færdes ude i det kolde vejr. De valgte derfor, Viking’s produkter. Efter 95 års eksistens, lever virksomheden stadig efter, den ide at hvis det virker for folk i Norge, virker det også for alle andre.
 
Viking fodtøj er inspireret af Norge. Det ekstreme kontinent og de stejle klipper. De laver ikke deres sko og støvler, så de passer til bjergene, men så skoene og støvler passer, til de folk der skal ud og erobre bjergene. Det er til de drenge og piger, mænd og kvinder, der kalder naturen for deres legeplads.
 
Hvis du som mange andre, er glad for kvalitet og funktionelt design, tilbyder Viking Fodtøj følgende serier til både mænd og kvinder.