Stanley


Stanley Stanley er en virksomhed, der har eksisteret i mere end 100 år. Virksomheden blev startet af William Stanley Jr. i 1913. Han har for altid ændrede måde at drikke varme drikke på. Det har han ved at lave termoflasker i et lækkert design, af holdbar stål, der holder enten kaffen eller teen varm, hele dagen.
 
For Stanley handler det om at lave produkter, der gør din tid udendørs lettere og mere behagelig.
Stanleys sortiment består for eksempel af produkter som termoflasker, lommelærker, food flasker og lunch boxes, som du kan regne med.
 
Termoflasken er blevet en væsentlig del af arbejdsdagen, køreturen og udflugten. Den er nem og smart, at have med og de sikre at din drik er varm hele dagen.
 
Siden starten har Stanley lovet at lave robuste termoflasker og standard udstyr, til mad og drikke, af fantastiske materiale, der gør at varerne holder længe. Det er et løfte, som de stadig den dag i dag holder.
 
I 2006 var Stanley den første virksomhed, der designede og producerede levnedsmiddels godkendte og genanvendelige mad og drikke beholder, fremstillet af genbrugsplast.  
 
Alle Stanleys produkter er produceret med allerstørste integritet. De arbejder hårdt på at lave produkter, der er rigtige for både dig som forbruger, for planeten og for vores samfund.
 
Det opnår de ved måden produkterne fremstilles på, og gennem de materialer de anvender.
Logo